top of page
Buscar

El Señor de la Palabra – Mario Satz


És un veritable plaer poder-vos anunciar que

Stonberg Editorial acaba de publicar la darrera novel·la de Mario Satz, El Señor de la palabra.

Mario Satz va néixer el 1944 a Buenos Aires. És filòleg, assagista, poeta, novel·lista i traductor. Després de cursar estudis secundaris a l’Argentina, va realitzar llargs viatges per Sud-Amèrica, Estats Units i Europa. Entre 1970 i 1973 va viure a Jerusalem, estudiant la Càbala, la Bíblia i Antropologia i Història de l’Orient Mitjà. El 1977 va rebre una beca del govern italià per investigar a Florència l’obra de l’humanista Pico della Mirandola.

Nacionalitzat espanyol, resideix a Barcelona des de 1978, on es va llicenciar en Filologia Hispànica. Autor d’una dotzena d’assajos, dóna seminaris sobre la relació entre l’humor i la salut, el pensament místic i especialment el món de la Kàbala. Ensenya hebreu, el Nou Testament i ha traduït i comentat El Càntic dels càntics.

El Señor de la Palabra explica la història de Joana Mirall, víctima d’un virus al cor que li exigeix una intervenció urgent i que rep el cor del seu amant, mort la vigília en un accident de carretera.

Donar la vida pel què un estima, cedir un òrgan sa per reemplaçar-ne un de malalt és una cessió encomiable i fins a cert punt lògica. Però que un dels membres de la parella porti dos cors, el seu i el del seu amor, planteja un tema digne de reflexió.

Com diu la cita de Paul Valery a l’encapçalament del llibre: Amar consiste en advertir que, a pesar de uno mismo, se ha cedido al otro lo que sólo era para uno mismo.

El Señor de la Palabra  es presentarà el proper dijous, dia 19/09/2013, a L’AUDITORI DE LA CASA DE CULTURA – c/ Castellví 8  (Jardins del Monestir s/n) – Sant Cugat del Vallès. A l’acte, comptarem amb la presència d’Agustí Pàniker, escriptor i editor, i de Mario Satz. Us hi esperem!!

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page