top of page
Buscar

Jordi Dausà entre els escriptors d’Els caus secrets d’Editorial Moll


Els caus secrets

Al resum que surt publicat a la web d’Editorial Moll hi diu: No ens agraden les generacions. No ens agraden les qualificacions. No ens agrada l’etiqueta “jove” ni “literatura de” ni “literatura per a”. Però sí que pensàvem que era imprescindible donar visibilitat a tot un seguit d’autors que seran –alguns ja ho són ara– les dones i homes del futur de la narrativa en llengua catalana. I aquesta és la motivació d’aquesta antologia: oferir un tast del que fan els narradors nascuts des de 1972 cap endavant arreu del territori on es parla la nostra llengua. Seixanta-un escriptors formen aquesta antologia, un equip de luxe que pot sortir a tot arreu a competir amb la major de les dignitats. I guanyar.

D’entre aquest seixanta-un escriptors que destaca Editorial Moll hi figura Jordi Dausà, l’autor de la novel·la El gat de Schrödinger publicada per Stonberg Editorial el novembre de l’any passat.

Felicitats a l’Editorial Moll per la iniciativa, a Sebastià Bennasar per la feina feta i a tots els escriptors seleccionats perquè amb el vostre treball doneu continuïtat a la literatura en català. No podem acabar aquesta entrada sense felicitar de manera especial i molt afectuosa a en Jordi Dausà.

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page