top of page
Buscar

Jordi Dausà entre els escriptors d’Els caus secrets d’Editorial Moll


Editorial Moll ha tingut l’encert de publicar, aquest Sant Jordi, el llibre Els caus secrets, un recull de relats escrits per una antologia d’escriptors dels Països Catalans posteriors al 1972. L’edició ha estat a cura de l’escriptor i periodista Sebastià Bennasar.

Al resum que surt publicat a la web d’Editorial Moll hi diu: No ens agraden les generacions. No ens agraden les qualificacions. No ens agrada l’etiqueta “jove” ni “literatura de” ni “literatura per a”. Però sí que pensàvem que era imprescindible donar visibilitat a tot un seguit d’autors que seran –alguns ja ho són ara– les dones i homes del futur de la narrativa en llengua catalana. I aquesta és la motivació d’aquesta antologia: oferir un tast del que fan els narradors nascuts des de 1972 cap endavant arreu del territori on es parla la nostra llengua. Seixanta-un escriptors formen aquesta antologia, un equip de luxe que pot sortir a tot arreu a competir amb la major de les dignitats. I guanyar.

D’entre aquest seixanta-un escriptors que destaca Editorial Moll hi figura Jordi Dausà, l’autor de la novel·la El gat de Schrödinger publicada per Stonberg Editorial el novembre de l’any passat.

Felicitats a l’Editorial Moll per la iniciativa, a Sebastià Bennasar per la feina feta i a tots els escriptors seleccionats perquè amb el vostre treball doneu continuïtat a la literatura en català. No podem acabar aquesta entrada sense felicitar de manera especial i molt afectuosa a en Jordi Dausà.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

留言


bottom of page