top of page
Buscar

Juanjo Fernández Sola publica un nou llibre

Ens complau fer-vos saber que Juanjo Fernández Sola, que publicà a Stonberg  un recull de divertides i intrigants històries sota el títol prou amenaçador de ¡No abras el cajón!, acaba d’anunciar la publicació d’un nou llibre:  “Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!)”, publicat, aquest cop per Editorial Claret, amb qui fa anys i llibres que en Juanjo col·labora, en la seva vessant d’educador.


En Juanjo ha escrit aquest llibre a partir de l’experiència d’haver realitzat la xerrada del mateix títol centenars de vegades a milers de mares i pares i professors. És un llibre sobre l’estudi on no es parla de “tècniques d’estudi”?. Un llibre d’actituds, d’estils, de maneres de fer, un llibre per a pares i mares que volen ser i fer de pares i mares, dels que volen ajudar els fills a estudiar i fer els deures de la forma més adequada i educativa. Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!) vol ser un llibre animador i motivador, on trobareu resposta a les inquietuds més diverses, amb contes, anècdotes, situacions quotidianes, i també propostes i conceptes que us resultaran interessants

Si teniu ganes de passar una bona estona, en Juanjo convida a tots els pares i mares a la presentació en societat del seu llibre. L’acte tindrà lloc el proper dijous 4 d’abril a les 19:30h, a la seu de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (c/Àngels, 18, de Barcelona).

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page