top of page
Buscar

La llança de Sant Jordi – 2014


Òmnium i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana han obert avui “La Llança de Sant Jordi”, un aparador web on els lectors podran conèixer les principals novetats editorials de l’any i escollir “Quin llibre regalaràs per Sant Jordi?”

Aquest 2014 Stonberg ha publicat els següents llibres en català:

El passatger – Ficció / Poesia – Xavier Simarro

Laura – Juvenil – Antòni Tàpia Què en sabem, de l’Amèlia – Ficció – Aurora Maquinay La vall dels ignorants – Ficció – Mariona Martín

Des d’avui i fins el 20 d’abril, podeu votar i convencer a tothom per que voti les novetats de Stonberg. Les votacions es poden fer a través del web omnium.cat/sant-jordi.

Els resultats es donaran a conèixer el 22 d’abril, en la 4a edició de la Festa de la Llança.

Les obres s’agrupen en tres categories: infantil i juvenil, no-ficció i ficció. A més, també es pot escollir la millor coberta. Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana impulsen el projecte “La Llança de Sant Jordi” amb l’objectiu de promoure el llibre en català i la participació dels lectors.

Pels volts del 23 d’abril, Òmnium impulsa activitats culturals arreu del territori. Per la diada, l’entitat surt al carrer a molts pobles i ciutats del país i els espais Òmnium esdevenen un punt de trobada entre lectors i escriptors. Òmnium també aprofitarà la Diada de Sant Jordi per promocionar el projecte “Catalans want to vote – Human towers for democracy”, l’aixecada simultània de castells del 8 de juny per internacionalitzar el dret a decidir, i la gran cercavila de Somescola.cat “Per un país de tots, decidim escola catalana” del 14 de juny.

7 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page