top of page
Buscar

Què fer amb els nens que no mengen?


Si l’especialista mundial en alimentació infantil, George Mac Clanxet, ja ens va donar les eines per fer estimar al menjar a tots aquells nens i nenes Llepafils, ara per setmana Santa és un bon moment per que mares i pares i/o àvies i avis poseu en pràctica els consells rebuts per tan insigne personatge. Per això, amb l’ajut inestimable d’una cuinera catalana de gran prestigi, l’Ada Parellada, i del seu blog us volem posar a l’abast una colla de plats que -encara que a priori us pogués semblar inversemblant que nens Llepafils mengessin-, si seguiu els consells del Dr. Mac Clanxet i de l’Ada Parellada, no només el dinar serà una festa sinó que, a més, devoraran els plats.

Clicant aquest enllaç veureu l’entrada del blog de l’Ada Parellada: http://blogs.cuina.cat/semproniana/etiqueta/receptes-infantils/

Us imagineu els nens Llepafils menjant, no només sense rondinar, si no híper contents: Bruixa a la taronja – Pa de berenar – Quiche lorraine de bacon, xampinyó i orenga – Galetes – Rodó de pollastre amb paté i dàtils – Pessic de pastanaga – Crema de llimona o Coca de recapte? Sembla difícil, veritat? Doncs no us ho imagineu, veieu-ho amb els vostres propis ulls.

Per què no ho proveu i ens dieu com us ha anat l’experiència?

Per cert, tots aquells que no coneixeu la tècnica infalible d’en George Mac Clanxet la podeu trobar perfectament explicada i il·lustrada al llibre Llepafils de Jordi Cervera, amb dibuixos de Benjamí Tous.

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page