top of page
Buscar

BRAVO GIRONA – La revista guai de cultura de Girona

Eudald Espluga de BRAVO!girona ha escrit una fantàstica ressenya sobre la increïble novel·la de Jordi Dausà, El gat de Schrödinger.

BRAVO!girona és una publicació on-line creada per 451 COMUNICACIÓ CONTINGUTS CULTURA i pensada per estar al dia de tots aquells esdeveniments d’oci i cultura que succeeixen de llarg a llarg de la provícia de Girona. Es tracta d’una agenda que és una útil eina pels que viviu aquí, torneu de vacances a la llar o turistegeu assídua o puntualment.

No són una guia sinó una agenda d’oci i cultura contínuament actualitzada de cinema, teatre i arts escèniques, exposicions i arts plàstiques, fotografia i altres activitats de difícil classificació. Volen que estiguems al dia d’una manera ràpida, fresca i desenfadada.

A més, BRAVO!girona va dirigida a la gent com nosaltres, que utilitza internet al dia a dia per estar a l’última del que passa des de Blanes a Cadaqués, passan per La Bisbal, Olot, Figueres, Banyoles, Girona, Tossa de Mar, Platja d’Aro… o qualsevol altre racó.

Des de Stonberg us desitgem sort en aquesta aventura!

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

댓글


bottom of page