top of page
Buscar

BRAVO GIRONA – La revista guai de cultura de Girona

Eudald Espluga de BRAVO!girona ha escrit una fantàstica ressenya sobre la increïble novel·la de Jordi Dausà, El gat de Schrödinger.

Cliqueu l’enllaç per llegir-la: http://www.bravogirona.com/cat/recomendaciones/de-cine-i-lletres

BRAVO!girona és una publicació on-line creada per 451 COMUNICACIÓ CONTINGUTS CULTURA i pensada per estar al dia de tots aquells esdeveniments d’oci i cultura que succeeixen de llarg a llarg de la provícia de Girona. Es tracta d’una agenda que és una útil eina pels que viviu aquí, torneu de vacances a la llar o turistegeu assídua o puntualment.

No són una guia sinó una agenda d’oci i cultura contínuament actualitzada de cinema, teatre i arts escèniques, exposicions i arts plàstiques, fotografia i altres activitats de difícil classificació. Volen que estiguems al dia d’una manera ràpida, fresca i desenfadada.

A més, BRAVO!girona va dirigida a la gent com nosaltres, que utilitza internet al dia a dia per estar a l’última del que passa des de Blanes a Cadaqués, passan per La Bisbal, Olot, Figueres, Banyoles, Girona, Tossa de Mar, Platja d’Aro… o qualsevol altre racó.

Des de Stonberg us desitgem sort en aquesta aventura!

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page