top of page
Buscar

Els blogs dels autors de Stonberg


Quan la Setmana Santa s’acosta massa a Sant Jordi, com enguany, ens pot passar que quedem curts de lectura durant les vacances, tot esperant les novetats del Dia del Llibre. Per això us proposem aprofitar per llegir i descobrir blogs mentre esteu comodament asseguts a la gandula del vostre jardí o  voleu cap a destinacions exòtiques, amb el portàtil o la tauleta a la mà

Molts dels autors de Stonberg escriuen blogs, a continuació hi trobareu una relació, no exhaustiva (hi ha autors que tenen dos o tres blogs en funcionament, tant literaris com d’altres temes), on hi figuren el nom de l’autor, el llibre publicat a Stonberg i el link del blog.

Els blogs dels escriptors són una bona manera de donar-se a conèixer i també una manera de mantenir-se en contacte amb els lectors. I és que un llibre no s’escriu cada dia, però una entrada al blog, potser sí.

 1. JORDI CERVERA – Llepafils – http://blogs.catradio.cat/jordicervera.php (Premi al millor blog de cultura 2008)

 2. FRANCISCO JAVIER TOSTADO – Lucuis Cassius, el médico esclavo – http://franciscojaviertostado.com/ (Història, medicina i altres …arts)

 3. JORDI DAUSÀ – El gat de Schrödinger – http://tardesdebirres.blogspot.com/ (Cultura i contracultura i opinió)

 4. ANNA RIUS – Les receptes de la taula d’en Bernat – http://taulabernat.blogspot.com.es/ (Boníssimes i facilíssimes receptes de cuina)

 5. CÈLIA SANZ – Un radiador a l’Àfrica – http://celiabarcelona.wordpress.com/ (Cultura i societat diversa)

 6. JUDIT PITARG – El ball de les sabates – http://verdadquementiendes.blogspot.com.es/ (Relats i opinions)

 7. JUANJO FERNÁNDEZ SOLA – ¡No abras el cajón! – http://juanjocosesquepenso.blogspot.com.es/  (Aquí hi escriu el que pensa, que és molt)

 8. MARC EGUIGUREN – La noche de los cuchillos – http://cronicasdedia.blogspot.com.es (Petits relats, grans històries. Un blog acabat d’estrenar. Felicitats Marc!)

 9. YVES GERBEAU – El número 7  –  http://ygerbeau.blogspot.com (Amb idees a la llengua. Relats en català)

 10. ANTONI LÓPEZ – Compás de espera – http://cincsentits.wordpress.com (Sobre lectures i aficions personals)

 11. JOAN TURU – Avis i àvies – http://joanturu.blogspot.com (Ànima d’artista)

 12. PITUS ROBERT – Contes de pols de lluna i vents d’acordió – http://larosta.blogspot.com.es/ – (Papa que has fet avui per menjar)

 13. EDUARD PINYOL / El rinoceront que volia ser de color verd / http://eduardpinyol.blogspot.com.es/ (Il·lustració infantil)

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page