top of page
Buscar

Jordi Roig – Dia mundial de la poesia

Jordi Roig, per commemorar el dia mundial de la poesia, ens ha regalat un bell poema inèdit del nou recull que està escrivint. Gaudiu de la descoberta. Moltes gràcies, Jordi, per escriure poesia!!


CANVI D’HORARI

M’havia fet un embolic.

Fa un airet de color granat tempesta; l’olor de la memòria. El blau deu ser el color dels altres.

Enyoro aquells jerseis gruixuts i aquelles abraçades de màniga llarga a les fotografies de l’hivern del 80. Passejo pel teu fred sense la fe d’una bufanda.

Em bec l’essència que destil•len les boques. Licor d’onades d’una mar desfeta. M’ajec al sol, et miro despullada; ets més lluny que els meus braços. Em reconec al gruix del teu anell.

I ara, tot blanc, desmesuradament més vell que el vespre, arribo a una conclusió temporal: encara he de pensar on passaré tota la tarda. I ja n’he fet més de cinquanta.


LA NOIA D'AIRE BLAU - Jordi Roig

Jordi Roig com a poeta, té publicats els següents llibres: Contraban de silenci, Viena Editorial, premi de poesia l’Espurna del Clot (2001); Intempèrie, Viena Editorial, premi Betúlia de poesia, Ciutat de Badalona (2004); El melic de les teranyines, Editorial Malhivern, premi de poesia de l’Òmnium Cultural del Vallès Oriental (2005); Sota el perímetre del vent, March Editor (2008), i Després del tacte, Editorial Perifèric, premi de poesia Manel Garcia Grau, Universitat Jaume I de Castelló (2010). Com a novel·lista ha publicat La noia d’aire blau, Stonberg editorial (2011) i Un segon després de Praga, Editorial Gregal (2014).

14 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page