top of page
Buscar

Quin va ser el procés creatiu de Caramels de menta?

Fotografia de Wim Janssen

Fotografia de Wim Janssen


L’escriptor Joan Roca va acabar la seva novel·la infantil Caramels de menta a la paradisíaca cala de Binibèquer (Menorca). Però com la va començar? Quin ha estat el seu procès creatiu? Ell mateix ens ho explica en el següent ARTICLE.

Sobre l’autor:


Joan Roca i Casals va néixer a Vic (Osona) l’any 1955 i porta molts anys fent de professor de llengua i literatura catalana. Ha combinat aquesta tasca amb la d’escriptor, i ha acabat tastant gairebé tots els gèneres literaris: novel•la juvenil (Demà encara volaran les orenetes, 2007), novel·la curta (Aquell capvespre –Premi de Narrativa Ciutat de Mollerussa, 2007–), relat curt (Entrebancs i capgirells, 2008), poesia (Concert per a ploma i veus trencades, 2009), teatre (Penombres –Premi Inicia’t de Teatre de Badalona, 2009–), conte infantil (Verdeta volia volar, 2010), novel·la (Arrels de pedra, 2011)…

Malgrat la seva bibliografia, segueix considerant-se un perpetu aprenent d’escriptor, i amb Caramels de menta assoleix un altre esglaó en la voluntat de diversificar la seva producció literària.

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page