top of page
Buscar

VULL PASSAR UNA NIT SINCERA AMB TU - 414 - Jordi Roig


Hem pensat que us agradaria descobrir 414 de Jordi Roig: una obra literària hipnòtica que us captivarà.


Aquest llibre singular ofereix un autèntic festí literari format per un conjunt de creacions exquisides:


  • El llibre s’obre amb 41 relats breus, cadascun d'ells meticulosament compost amb exactament 414 paraules, que us enganxaran amb les seves històries captivadores, sovint emocionants i a vegades dures.

  • En segon lloc, hi trobareu 141 microtextos concisos, cadascun d’ells limitat a només 41 paraules, que us sorprendran amb la seva capacitat d’evocació i profunditat.

  • La tercera part la componen 14+4 aforismes breus, cada un d'ells de tan sols 14 paraules, així com 14+7 miniaforismes, de només 7 paraules cadascun, que us faran reflexionar i qüestionar la vida mateixa.

A més, aquesta obra literària us reservarà descobriments inesperats i revelacions a través dels descodificadors, que configuren la quarta part del llibre, i una sorpresa final imaginativa.


Tot plegat amanit amb unes dosis d'humor, que us protegiran, i embolcallat amb la tendresa, intensa i profunda, de la poesia.

Hi trobareu frases sense verb; frases on les paraules segueixen l’ordre de l'abecedari; texts on cap lletra de pal va cap avall, com si l'únic punt on fixar la mirada fos el cel...


En aquesta peculiar obra literària, el poeta i escriptor, Jordi Roig Pi, barreja ficció i pensament, imaginació i reflexió, temps i records. Com apunta el poeta Carles Duarte al pòrtic del llibre:


Jordi Roig, mestre de la paraula, ens convida a confrontar-nos amb la perplexitat i el misteri de la vida. Ens fa veure la insatisfacció, l'enigma i la manca d'encaix entre la realitat i el somni, entre el que sembla real i el que sembla absurd. I ens sorprèn amb l'imprevist més inesperat.


En llegir 414 a ells se li va obrir alguna ferida, però va quedar satisfletxa.


Amb l'esperança que la lectura d’aquesta obra us captivi.


Per cert, si us agrada la música, escolteu l'obra composta expressament per a 414. El compositor i guitarrista és Andreu Roig i l'acompanya la violinista Núria Vinyals. Escolteu-la clicant la imatge.



32 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page